Tarot Balans: Igår var allting trögt men idag verkar allting lösa sig av sig själv. Saker som du grubblat över bara löser sig och du förstår inte riktigt jur det går till men bara njut, det är du värd. Du har länge haft många orostankar i huvudet men de verkar du kunna lägga undan nu och ta en dag/timme/minut i taget och i och med detta får du ny kraft och energi.Människor omkring dig som du faktiskt retat dig lite på stör dig inte längre för du känner ett inre lugn.
Kärlek: Knaggligt, trögt, båda trötta. Du kan känna att din partner inte verkar så intresserad av att prata och umgås men det beror inte på dig utan andra saker som stressar. Ta dig tid och fråga och sätt er ner över en kopp kaffe eller te. Hyr en film och koppla av. Bara var med varandra utan ord, det fungerar också.
Kärlek singel:
Nu du, nu får du vårkänslor och en en känsla av att den du är intresserad av faktiskt inte är helt ointresserad. var inte för ivrig, men spela heller inga spel det vinner du inte på. Våga tacka nej om din kärlek vill göra något och du inte kan, det kommer fler tillfällen. Ta det lugnt och du ska se att det ger resultat.
Jobb: Du kan inte riktigt koncentrera dig utan vill hellre vara någon annanstans. varje gång du påbörjar något nytt känns det inte riktigt som energin är där. Att vara trött och nere på jobb är ok, du behöver inte alltid ge allting och kanske är det dags att du får någonting av andra runtomkring dig, av dina chefer eller arbetskolleger. Tänk på att du också behöver omtanke och varma ord.