Tarot: Gå ut och säg något snällt till någon idag. Det ger en skön känsla och du mår bättre inombords av detta. Om du inte kan säga något snällt så kan du bara le, ett leende kan få någon att må bra och även dig. Du känner dig trött idag och du behöver piggas upp. Vad gör dig glad? Besök någon eller gör något du inte brukar.

Kärlek i relation: Du har varit lite lättretlig på sistone och idag har du dåligt samvete mot din partner. Var för har du varit irriterad? Har det överhuvudtaget med din partner att göra? Prata med din partner om vad du känner och tycker. Ni behöver något att se fram emot så planera något kul tillsammans.

Kärlek som singel: Nu, du nu är det snart så att du får upp ögonen för någon och idag kanske den dag det sker.. Nu måste du tänka fort. Grip tag i chansen och utmana dig själv. Låt inget gott gå dig förbi. Lita på att allt blir bra.

Jobb: Glöm inte bort att man kan ha kul på jobb. Våga skämta och skratta. Man behöver inte vara så allvarlig hela tiden. Jobbet går mycket lättare om man känner sig