Idag är en dag då du känner dig fri och utan bekymmer. Du möter folk med ett vänligt sinne och det uppskattas. På ditt jobb uppskattar de ditt goda humör och det sprids som ringar på vattnet.

Kärlek i förhållande: Du tycker att du har blivit lite åsidosatt av din partner och du längtar efter mer uppmärksamhet. Kan du göra något själv? Bjud på middag och berätta hur du känner lugnt och sansat. För fram dina tankar på ett positivt vis så ska du se att din partner lyssnar och förstår.

Kärlek som singel: Du har någon omkring dig som är intresserad, någon som du missat. Öppna ögonen, se och känn. Du får inte missa det som finns i din närhet bara för att du har blicken långt bort. Rensa dig ifrån gamla känslor och blicka utåt, omkring dig. Ibland finns saker närmare än vad vi tror.

Jobb: Är det dags att gå vidare kanske eller få andra uppgifter? idag har du känslan av att allting står stilla. Du kan känna dig trött på både jobb och arbetskollegor. Du drar dig undan och du behöver detta. Kan du inte ta ledigt en dag och unna dig något, ladda din energi. Nu när du är medveten om detta kan undvika konflikter i dag. Gå inte in i hetsiga diskussioner, låt dig inte störas av någon utan gör ditt idag och fundera på en ledig dag. Planera något roligt!