Tarot Idag har du en stark känsla av irritation. Du irriterar dig över småsaker som du inte brukar bry dig om. Varför gör du detta? Har det varit mycket på sistone? Vad kan du göra för att varva ner. Du måste se inåt och förstå att det egentligen inte är andra du retar dig på utan det finns en egentlig orsak till din irritation. Ta tag i detta!

Kärlek i relation Ni behöver göra något var för sig. Ni behöver lite avstånd för det känns som om det blivit lite mycket gnäll på sistone. Du går ut med dina vänner och han med sina. Res iväg en dag eller två men lämnar varandra lite ifred så ska ni se att det snart känns bättre.

 

Kärlek som singel Du funderar på en resa och det är ett bra val. Under denna kommande resa kan det komma att uppstå en liten flirt. Att flirta är alltid härligt och behöver inte leda till något men det får dig att leva upp igen. Du börjar nu se dig omkring och känna dig spännande för andra. Du får bra energi av detta och det kommer du att märka av.

 

Jobb Lite slentrianmässigt känns det och du börjar drömma om annat. Vad är det du vill. Vill du stanna på detta jobb och få andra uppgifter eller vill du söka dig helt bort. Låt inte dina drömmar bli stoppade av negativa tankar utan tänk på allt du kan. Livet är för kort för att inte chansa.