Idag kan du känna dig tung i huvudet och lite slö. Hur har du det med sömnen? Behöver du se över dina vanor? Kanske du ska börja gå på yoga eller lära dig att stressa ner. Lyssna på din kropp och se att du kommer må bättre av att göra så. Unna dig massage eller en ansiktsbehandling. Om du inte har råd så gör ditt eget spa. Tänd ljus hemma och gör en ansiktsinpackning av kaffesump eller avokado. Finns massor av tips på internet hur man kan använda sig av sådant som man har hemma.

Kärlek Singel: Någon spanar in dig, någon som du minst anar. Letar du efter kärlek så öppna ögonen och se vad som finns runt omkring dig. Ibland kan det finnas en prins gömd ibland de du känner och detta kan du bara upptäcka om du tar dig tid att se och lyssna på andra.

Jobb: Du som är arbetslös bör tänka på att finns andra vägar att hitta jobb, andra möjligheter och andra yrken än det som du har jobbat med tidigare. Sök efter dessa vägar. Du som arbetar pustar nu ut efter en tuff period där du gjort ditt bästa. Nu väntar du på utdelning och den kommer snart.

Kärlek: Kanske du nu omvärderar din relation, och vilket värde det har för dig. Du känner dig lite osäker men du väljer att vänta ut allting och se vad som händer. Ta en dag då du åker och fiskar eller går på bio. var ensam idag och tänk över vad du vill. Du måste vila dig för det har varit hektiskt ett tag för dig och detta påverkar såklart din relation till din partner.