Tarot: Idag får du ett trevligt samtal med någon. Du känner dig starkare än på länge. Håll utkik efter tecken som kan leda dig framåt. Titta noga efter vad du möter på vägen. Ser du en fågel, vilken sort är det, slå upp vad det betyder. Änglarna försöker kanske säga dig något och leda dig till något roligt, spännande. Framtiden är ljus.

Kärlek singel: Hoppa inte in i första bästa förhållande bara för att du saknar någon. Tänk på att du är värd det bästa. Kanske någon i din omgivning tjatar på dig och försöker para ihop dig med någon men ge inte efter. Du vet bäst och du känner när tiden är mogen för att släppa in någon i ditt liv. Just nu trivs du bra med att vara själv och du känner dig fri. Du avundas inte dina vänner och deras förhållanden då du får höra mycket negativt ifrån dessa. Några i din omgivning är avundsjuka på din frihet. Ta det lugnt och lita på dig själv så kommer kärleken in i ditt liv när du är redo.

 

Kärlek i förhållande: det har varit lite avstånd mellan er ett tag nu. Ni har inte riktigt hunnit med varandra. Du känner att du och hen inte är så nära varandra som nu brukade vara. Vad du kan du göra för att ändra detta? Fundera på vad du vill ha ut av ert förhållande. Idag är en bra dag att sätta sig ner med sin partner och reda ut saker och ting. Tänk på att lyssna på din partner och försök leva dig in i din partners känslor. Gör en god middag och sätt er ner och bara prata, ni behöver detta.

Jobb: Bra dag för att diskutera och få igenom saker. Är det dags för lönesamtal snart? -skriv ner idag vad du vill ha sagt på denna och det kommer ge utdelning. Lita på dig själv, du kan så mycket och har mycket inom dig att ge. Du överraskar dig själv idag då du klarar en uppgift du oroat dig för och detta ger dig ny stark energi.