Tarot: Idag är det en dag av glädje. Du känner dig bra inombords och du sprudlar av energi. Dela med dig av denna energi det finns någon i din närhet som behöver lite. Du kanske får ett roligt förslag under dagen som du kan bjuda med en vän på.


Kärlek i relation: Ni harmonierar bra du och din partner just nu. Ni trivs och ni vet var ni har varandra. Tänk på att även om ni har varit tillsammans länge kan din partner ändå behöva höra lite smicker, uppskattning.


Kärlek som singel: Det är skönt att vara ensam tycker du. Du vill vara ifred denna period och du avundas verkligen inte andra par. Du ser hur tråkigt vissa har och hur de klagar på sina respektive och du njuter av livet nu.


Jobb: Du kan mer än vad du tror. Det kan bli tokigt ibland men du ordnar upp detta. Ta inte åt dig av en person som idag kan ge dig en vass kommentar, denna person är avundsjuk. Lita på dig själv. Någon i din omgivning på jobbet kommer att försöka förminska detta men stoppa det genom att ifrågasätta personen. Säg ifrån!