7/4Tarot: Du känner dig lite irriterad idag. Vad är det egentligen som stör dig? Tänk efter och låt inte din irritation gå ut över någon annan. Skriv gärna ner hur du känner eller prata med någon du litar på. När man skriver eller pratar ser man allt tydligare.

Kärlek i relation: Det har varit lite slentrianmässigt i ert förhållande så nu får du göra något för din partner är trött. Överraska med något. Det behöver inte vara så komplicerat. Skriv ett kort om dina känslor och vad du uppskattar hos din partner. Köp eller plocka (om det går) en blomma och skriv något kärleksfullt och fäst på blomskaftet. Du kan säker hitta på något.

Kärlek som singel: Det finns många dating sajter på internet och säkert kan du hitta någon som passar dig. Det behöver inte kosta en massa att gå med i sådan. Leta idag och våga skriva och chansa. Du kan vinna högsta lotten bara du chansar.
Gå inte och vänta på någon eller något för livet går dig förbi då.
Låt inte någon/något hindra din väg till kärlek. Det som hindrar dig ifrån att gå vidare är bara du själv-om du och denna person är menade för varandra då skulle ni vara tillsammans nu.

Jobb: Du känner dig inte uppskattad på jobb. Titta efter andra jobb och kanske sök något annat. Detta brukar hjälpa och oftast vänder saker och ting när man börja leta sig bort. Det kan även stärka självkänslan att våga söka annat och även om du inte kommer på intervju kan det vara en bra övning. Tala om för dina vänner att du söker annat, det finns kanske någon i din omgivning som har något att erbjuda dig?