Idag får du något uträttat som gör dig stolt. Du klarar en uppgift som någon annan inte klarar och det stärker dig. Du är kan så mycket mer än du tror men ibland kan din omgivning hålla dig tillbaka. Låt ingen hålla dig tillbaka, ta fram din styrka.
Kärlek: Ni får stanna upp och uppskatta varandra lite mer. Det är aldrig bra att ta någon för givet och det gäller er båda två. Sätt er ner och umgås på riktigt och tänk på vad du uppskattar hos din partner. Försök tänka tillbaka till när ni träffades och var nyförälskade. Se din partner i nytt ljus och uppskatta denna.
Singel.Just idag är du glad över att du är själv. Du har inte uppfattat detta men någon i din omgivning är kär i dig men andra runtomkring dig märker. Var för är du så sluten? Öppna dig mot omvärlden och ta emot kärlek. Passa dig så denna person inte är upptagen.
Jobb: Lite tråkigt och segt men det passar dig just nu. Dina tankar är på annat håll och helst skulle du slippa arbeta om det gick, i alla fall för en period. Du har svårt att koncentrera dig och du tycker att dina arbetskolleger är tråkiga. Tänk på att det kan vara du som inte är på topp och då är det lätta att lägga över det på andra.Försök att hålla lite distans till de andra och vara för dig själv en stund