Idag känns det bra. Du har flyt, kläderna på dig sitter bra och du gillar din spegelbild lite bättre än du brukar. Redan när du steg upp kände du en viss lätthet, glädje och under dagen fortsätter denna känsla.
Kärlek:Visst kan du bli trött på din partner ibland till och med otroligt trött och irriterad men den känslan lägger sig snabbt idag. Du kan förstå din partner och se saker ur hans/hennes perspektiv och förstå att du inte alltid har rätt i allting.
rlek singel: Nu är det en bra dag att planera in något roligt. Du kanske ska åka och besöka någon? Finns det någon du glömt i din omgivning som du hade mått bra av att träffa? Leta utanför din bekantskapskrets och se vad du finner där!
Jobb: I dag är luften lätt på jobbet och det menas med att du andas lugnt, känner dig obesvärad av andra och det gör att du blir mer harmonisk på jobb. Du tar inte allting så himla allvarligt för du vet att det finns annat i livet. Du litar på dig själv vad du känner idag. Det du upplevt på senare tid är ingen fantasi utan det är dags för andra i din omgivning att börja rannsaka sig själva och titta lite på hur de har agerat. De kommer att falla på eget grepp ska du se. Låta allt ha sin tid bara.