21/4 Månen
Tarot: Gynnsam dag för affärer av något slag. Du får mycket gjort idag. Du är som en Porsche utan bromsar och allt går som smort i en himla fart. Du trivs med detta och du känner dig inte trött utan tvärtom. Människor i din omgivning kan vara orolig för att du ska slita ut dig.
Kärlek i relation: Något nytt och fruktbart kommer i ert förhållande. Nytt och härligt!
Kärlek som singel: Du som kommer inom en snar framtid att möta någon som du blir attraherad av. Denna person kommer du att träffa på ett ställe med mycket människor men ni kommer att börja prata med varandra. Chansen är stor att ni inleder ett varaktigt förhållande. Ni passar varandra bra men ni har många olika åsikter och kanske kan detta störa. Glöm inte att ge dig ibland.
Jobb: I dag blir du inspirerad av någon eller något. Du kommer att få ett råd, lyssna på detta. Idag är dagen då du kommer att se saker och ting ur ett annat, kanske bättre perspektiv. Du är väldigt uppskattat för det du gör! Stor risk att du häller kaffe/te över viktiga dokument om du befinner dig för nära sådana med kaffekoppen. Sätt dig på behörigt avstånd om du ska dricka kaffe! Tänk på att inte fastna i små detaljer Du klarar allting galant, var inte orolig för då kanske du darrar till med den där kaffe eller te koppen (fast det blir inte riktigt en sådan illa fläck med te).