Idag 27/4 Tarot:
Pengar, framgång, trygghet, familjelycka, goda vänner, ett arv, belöning för ett välgjort arbete.
Gynnsam dag för affärer av något slag. Du får mycket gjort idag. Du är som en. Du trivs med detta och du känner dig inte trött utan tvärtom. Människor i din omgivning kan vara orolig för att du ska slita ut dig.

Kärlek i relation: Är du i en kärleksrelation vårdar ni er kärlek och har inga gräl eller stora diskussioner just nu. Det kan kännas lite tråkigt nu men se till att göra någonting som överraskar din partner positivt.

Kärlek som singel: Idag kanske du går ut och möter en man som du retar dig lite på. Ni hamnar i en diskussion och efter ett tag börja du se honom på ett annat vis. Är det kanske den rätta? Han har mycket starka åsikter och gillar det materiella. Spana efter någon med mörkblått på sig.

Jobb: Gå din egen väg det är bäst. Kanske det börjar någon ny idag som du inte har så mycket för men vänta och se innan du dömer. Denna person kanske blir en bra samarbetspartner till dig i framtiden som du kommer lära dig mycket av. Kunskap är bra speciellt om du har tänkt på att byta jobb. Man måste tänka framåt tänk på detta idag.